Online only

Nextgen vertisoft

Nextgen vertisoft

New product

•VERTINOVA spring technology:  Sistemul de arcuri VertiNova este un sistem de arcuri dezvoltat cu cele mai recente tehnologii, fiind potrivit pentru diferite greutăți corporale. Acest sistem de arcuri cu muchii întărite oferă o suprafață de dormit confortabilă pe întreaga suprafață a saltelei, inclusiv marginile.                                                                                                                                                            

NXTGEN Vertisoft, care îmbină eleganța și luxul cu țesătura naturală  produsă cu fire speciale, vă asigură că somnul este continuu, datorită sistemului de arcuri VertiNova, care are 36% mai multe arcuri decât alte sisteme.                                                                                            

•Active Support technology Tehnologia activă de susținere asigură o circulație ridicată a aerului între arcuri , creând un mediu de dormit mai revigorant și ajutând mușchii să se relaxeze în mod natural în timpul somnului.

•NXTGEN Saltea Vertisoft oferă un somn special, prin luarea formei coloanei vertebrale cu stratul de confort Visco, care reacționează la temperatura și greutatea corporală.

•Salteaua, de o duritate medie,  este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;

•Lateral, de o parte si de alta a saltelei, sunt atasate cate 2 manere pentru a facilita manipularea produsului.

•  TESATURA TRICOT: Datorita elasticitatii si transferului de aer mai usor, are avantajul de a elimina mai usor umiditatea si de a pastra o extraigiena.

• Inaltimea saltelei este de 29 cm (±  2 cm).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Nextgen vertisoft

Nextgen vertisoft

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

30 alte produse din aceeasi categorie