EP- Marte set canapele

EP- Marte set canapele

New product

MARTE SET CANAPELE

Setul de canapele Marte adaugă o notă sofisticată spațiilor tale de locuit prin designul său elegant și modern. Acest set elegant de canapele se remarcă prin detaliile sale fine și confortul ridicat, aducând atât estetică, cât și confort casei tale. În timp ce Marte oferă o utilizare de lungă durată cu materialele sale de calitate și designul elegant, creează o atmosferă caldă și primitoare în spațiile tale de locuit

Design și estetică

Setul de canapele Marte atrage atenția prin liniile sale moderne și detaliile elegante. Tonurile deschise adaugă o atmosferă spațioasă camerei tale și oferă un aspect natural cu picioarele din lemn. Acest set de canapele se armonizează cu tot felul de stiluri de decorare și creează o atmosferă sofisticată în spațiile tale de locuit.

Confort și utilizare

Setul de canapele Marte oferă un nivel înalt de confort cu zona de relaxare mare și pernele moi. Suportul ergonomic pentru spate oferă confort ideal pentru sesiuni lungi de relaxare. Oferă o experiență confortabilă de așezare atât pentru utilizarea zilnică, cât și atunci când vă găzduiți oaspeții.

Calitatea și durabilitatea materialelor

Setul de canapele Marte este realizat din materiale de înaltă calitate și oferă o utilizare de lungă durată. Structura interioară solidă și acoperirea durabilă din material textil păstrează forma și aspectul estetic al setului de canapele pentru o lungă perioadă de timp. Marte oferă atât durabilitate, cât și confort împreună cu structura sa potrivită pentru utilizarea zilnică.

Compatibilitate cu decorațiuni

Setul de canapele Marte se potrivește perfect cu stilurile de decorare moderne și minimaliste. Datorită designului său elegant și paletei de culori neutre, acest set de canapele se integrează cu ușurință în decorul existent al camerei tale. Marte este un punct focal elegant și stilat pentru camere de zi sau holuri mari.

Setul de canapele Marte este alegerea perfectă pentru a adăuga eleganță și confort casei tale, cu designul modern, structura confortabilă și materialele durabile. Oferind atât caracteristici estetice, cât și funcționale, acest set de canapele vă face spațiile de locuit mai confortabile și mai elegante. Bucură-te atât de eleganță, cât și de confort în casa ta cu setul de canapea Marte.

Dimensiuni si preturi

Canapea 3 locuri (ext.):      L=2.24cm; l=1.00cm, h=0.87cm; Ext.: 0.90*1.84                               6.450 lei 

Canapea 3 locuri (fixa):                                                                                                            5.670 lei

Fotoliu Berjer:                    L=0.72cm; l=0.87cm, h=0.93cm                                                       1.840 lei

 *Pret recomandat cu tva inclus, aferent mostrarului de material K1! 

                       

Specificatii tehnice generale

• CADRU COMPLET DE OTEL: Structura metalica (din otel)  vopsita  electrostatic ce confera o protectie sporita contra oxidarii. Datorita acestei structuri, modelele sunt mai usoare si au o rezistenta sporita.

• CADRU DE OȚEL PE BRATE: Cadrul din oțel, de pe brațe, împiedică deformarea sau ruperea acestora, prevenind problemele.

• ARC ZIG-ZAG DE OȚEL DE 3,8 MM: Coloanele din cauciuc sau coloanele elastice sunt folosite în părțile de ședere ale fotoliilor și canapelelor. Arcul în zig-zag, utilizat, previne deformarea acestor piese.

• M2=1,1 KG MATERIAL STRAT DUR: Stratul dur de material asigură o distribuție egală a încărcăturii pe zona de ședere. Protejează metalul prevenind contactul direct cu buretele.

• 35 DENSITATE SPUMA: Buretele, cu densitate 35, oferă confort, rezistență și durabilitate.

• FIBRA: Fibra, care oferă o senzație moale zonei de ședere, împiedică deformarea țesăturii.

• PRODUSE CU MANERE DETASABILE: Mânerele detașabile, fac mai ușor de transportul. Prin purtarea brațelor demontate se previne daunele cauzate de impact și contact în timpul transportului.

• MECANISMELE SUNT MONTATE PE CADRU DE OTEL: Deoarece, mecanismele de pe cadru sunt realizate din metal, deformarea lor una de cealaltă este minimă, spre deosebire de produsele din PAL și din LEMN.

• TEHNOLOGIA ZERO WALL: Produsele care folosesc acest mecanism nu trebuie sa lase o distanta intre perete si canapea atunci cand se deschid pentru pozitia de pat.

• O gamă largă de opțiuni de țesături sunt disponibile pentru produse, care pot fi selectate și comandate în diferite culori în funcție de preferință.

• Pernele decorative ale produselor pot fi comandate in culori diferite dupa preferinte, avand huse detasabile cu fermoar, pentru curatare chimica.

• Sunt disponibile diferite opțiuni de culoare pentru lemnul natural și părțile metalice ale produselor.

• Produsele care folosesc picioare înalte, facilitează instrumentele de curățare precum aspiratoarele, roboti, etc.

• Produsele cu lada de depozitare oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru bunurile dumneavoastră.

 

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

EP- Marte set canapele

EP- Marte set canapele

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

30 alte produse din aceeasi categorie