EP- Caprice coltar

EP- Caprice coltar

New product

CAPRICE COLTAR

Setul de colț Caprice este conceput pentru a adăuga eleganță și confort spațiilor tale de locuit, cu designul său modern și detaliile luxoase. Acest set de coltar, care se remarca prin zona mare de relaxare, pernele moi si liniile elegante, este o alegere perfecta pentru cei care cauta atat o solutie de scaune estetica cat si functionala. Caprice va fi cel mai atrăgător colț al casei tale, cu detaliile sale sofisticate și materialele de înaltă calitate

Design și estetică

Caprice coltar se adaptează la toate tipurile de stiluri de decorare prin designul său contemporan și modern. Țesătura sa texturată moale și detaliile elegante fac ca colțul să devină un punct focal atrăgător în camera ta. Liniile sale curbate și liniile minimaliste fac din Caprice o combinație perfectă de estetică și confort.

Confort și utilizare

Setul de colț Caprice oferă un nivel ridicat de confort cu zona de relaxare mare și ergonomică. Pernele sale moi și structura de susținere a spatelui oferă confort ideal pentru sesiuni lungi de relaxare. Acest set de colț oferă o soluție perfectă de așezare pentru adunările de familie, găzduirea oaspeților sau momentele individuale de relaxare. Caprice oferă, de asemenea, spațiu pentru ca toată lumea să stea confortabil cu structura sa largă.

Calitatea și durabilitatea materialelor

Setul de colț Caprice este produs folosind materiale de înaltă calitate și rămâne durabil mulți ani. Structura sa interioară solidă și acoperirea din material de înaltă calitate asigură că setul de colț își păstrează forma și aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp. Caprice oferă atât durabilitate, cât și confort cu structura sa potrivită pentru utilizarea zilnică.

Compatibilitate cu decorațiuni

Setul de colț Caprice se potrivește perfect cu stilurile de decorare moderne și minimaliste. Datorită designului său elegant și paletei de culori neutre, acest set de colț se integrează cu ușurință în decorul existent al camerei tale. Caprice este un punct focal elegant și elegant pentru sufragerie sau saloane mari.

Setul de colț Caprice este o alegere ideală pentru a adăuga eleganță și confort casei tale, cu designul modern, structura confortabilă și materialele durabile. Oferind atât caracteristici estetice, cât și funcționale, acest set de colț este o opțiune perfectă pentru cei care caută o zonă mare de relaxare. Bucurați-vă atât de eleganță, cât și de confort în casa dvs. cu setul Caprice coltar.

Dimensiuni si preturi

Modul 3 locuri cu 1 brat (2.07m):                                                         6.050 lei

Modul fara brate (92cm):                                                                    2.410 lei

Colt (1.50*1.00 m):                                                                            4.310 lei

Modul cu brate (1.15m):                                                                     3.940 lei                                             

Masa cafea (50cm):                                                                            1.320 lei

Masa cafea (60*30cm):                                                                      1.320 lei

*Pret recomandat cu tva inclus, aferent mostrarului de material K1! 

                                                  

Specificatii tehnice generale

• CADRU COMPLET DE OTEL: Structura metalica (din otel)  vopsita  electrostatic ce confera o protectie sporita contra oxidarii. Datorita acestei structuri, modelele sunt mai usoare si au o rezistenta sporita.

• CADRU DE OȚEL PE BRATE: Cadrul din oțel, de pe brațe, împiedică deformarea sau ruperea acestora, prevenind problemele.

• ARC ZIG-ZAG DE OȚEL DE 3,8 MM: Coloanele din cauciuc sau coloanele elastice sunt folosite în părțile de ședere ale fotoliilor și canapelelor. Arcul în zig-zag, utilizat, previne deformarea acestor piese.

• M2=1,1 KG MATERIAL STRAT DUR: Stratul dur de material asigură o distribuție egală a încărcăturii pe zona de ședere. Protejează metalul prevenind contactul direct cu buretele.

• 35 DENSITATE SPUMA: Buretele, cu densitate 35, oferă confort, rezistență și durabilitate.

• FIBRA: Fibra, care oferă o senzație moale zonei de ședere, împiedică deformarea țesăturii.

• PRODUSE CU MANERE DETASABILE: Mânerele detașabile, fac mai ușor de transportul. Prin purtarea brațelor demontate se previne daunele cauzate de impact și contact în timpul transportului.

• MECANISMELE SUNT MONTATE PE CADRU DE OTEL: Deoarece, mecanismele de pe cadru sunt realizate din metal, deformarea lor una de cealaltă este minimă, spre deosebire de produsele din PAL și din LEMN.

• TEHNOLOGIA ZERO WALL: Produsele care folosesc acest mecanism nu trebuie sa lase o distanta intre perete si canapea atunci cand se deschid pentru pozitia de pat.

• O gamă largă de opțiuni de țesături sunt disponibile pentru produse, care pot fi selectate și comandate în diferite culori în funcție de preferință.

• Pernele decorative ale produselor pot fi comandate in culori diferite dupa preferinte, avand huse detasabile cu fermoar, pentru curatare chimica.

• Sunt disponibile diferite opțiuni de culoare pentru lemnul natural și părțile metalice ale produselor.

• Produsele care folosesc picioare înalte, facilitează instrumentele de curățare precum aspiratoarele, roboti, etc.

• Produsele cu lada de depozitare oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru bunurile dumneavoastră.

 

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

EP- Caprice coltar

EP- Caprice coltar

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

20 alte produse din aceeasi categorie