EP- Mimoza coltar

EP- Mimoza coltar

New product

MIMOZA COLTAR

Setul de colț Mimoza este conceput pentru a adăuga eleganță și confort spațiilor tale de locuit prin designul său modern și elegant. Acest set de coltar, care atrage atentia prin zona mare de relaxare, pernele confortabile si liniile estetice, este o alegere perfecta pentru cei care cauta atat o solutie de scaune estetica cat si functionala. Mimoza va fi cel mai iubit colț al casei tale cu detaliile sale sofisticate și materialele de calitate

Design și estetică

Setul de coltar Mimoza se poate adapta oricarui stil de decor prin designul sau simplu si modern. Țesătura sa în nuanțe deschise și detaliile elegante de cusături fac din colțul să fie un punct focal atrăgător în camera ta. Structura sa subțire a piciorului și liniile minimaliste fac din Mimoza combinația perfectă de estetică și confort.

Confort și utilizare

Setul de colț Mimoza oferă un nivel ridicat de confort cu zona de relaxare mare și ergonomică. Pernele sale moi și structura de susținere a spatelui oferă confort ideal pentru sesiuni lungi de relaxare. Acest set de colț oferă o soluție perfectă de așezare pentru adunările de familie, găzduirea oaspeților sau momentele individuale de relaxare. Mimoza oferă, de asemenea, un spațiu în care toată lumea poate sta confortabil cu structura sa largă.

Calitatea și durabilitatea materialelor

Setul de colț Mimoza este produs din materiale de înaltă calitate și își menține durabilitatea pentru mulți ani. Structura sa interioară solidă și acoperirea din material de înaltă calitate asigură că setul de colț își păstrează forma și aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp. Mimosa oferă atât durabilitate, cât și confort cu structura sa potrivită pentru utilizarea zilnică.

Compatibilitate cu decorațiuni

Setul de colț Mimoza se potrivește perfect cu stilurile de decorare moderne și minimaliste. Datorită paletei sale de culori deschise și designului elegant, acest set de colț se integrează cu ușurință în decorul existent al camerei tale. Mimosa este un punct focal elegant și elegant pentru camerele de zi sau saloanele mari.

Setul de colț Mimoza este o alegere ideală pentru a adăuga eleganță și confort casei tale, cu designul modern, structura confortabilă și materialele durabile. Oferind atât caracteristici estetice, cât și funcționale, acest set de colț este o opțiune perfectă pentru cei care caută o zonă mare de relaxare. Bucurați-vă atât de eleganță, cât și de confort în casa dvs. cu setul de colț Mimoza.

Dimensiuni si preturi

Coltar 300*236cm (ext):        L=3.00/2.36cm; l=0.92cm, h=0.82cm; Ext.: 0.90*2.55cm         9.510 lei

Coltar 300*300:                                                                                                               10.240 lei    

*Pret recomandat cu tva inclus, aferent mostrarului de material K1! 

                                                  

Specificatii tehnice generale

• CADRU COMPLET DE OTEL: Structura metalica (din otel)  vopsita  electrostatic ce confera o protectie sporita contra oxidarii. Datorita acestei structuri, modelele sunt mai usoare si au o rezistenta sporita.

• CADRU DE OȚEL PE BRATE: Cadrul din oțel, de pe brațe, împiedică deformarea sau ruperea acestora, prevenind problemele.

• ARC ZIG-ZAG DE OȚEL DE 3,8 MM: Coloanele din cauciuc sau coloanele elastice sunt folosite în părțile de ședere ale fotoliilor și canapelelor. Arcul în zig-zag, utilizat, previne deformarea acestor piese.

• M2=1,1 KG MATERIAL STRAT DUR: Stratul dur de material asigură o distribuție egală a încărcăturii pe zona de ședere. Protejează metalul prevenind contactul direct cu buretele.

• 35 DENSITATE SPUMA: Buretele, cu densitate 35, oferă confort, rezistență și durabilitate.

• FIBRA: Fibra, care oferă o senzație moale zonei de ședere, împiedică deformarea țesăturii.

• PRODUSE CU MANERE DETASABILE: Mânerele detașabile, fac mai ușor de transportul. Prin purtarea brațelor demontate se previne daunele cauzate de impact și contact în timpul transportului.

• MECANISMELE SUNT MONTATE PE CADRU DE OTEL: Deoarece, mecanismele de pe cadru sunt realizate din metal, deformarea lor una de cealaltă este minimă, spre deosebire de produsele din PAL și din LEMN.

• TEHNOLOGIA ZERO WALL: Produsele care folosesc acest mecanism nu trebuie sa lase o distanta intre perete si canapea atunci cand se deschid pentru pozitia de pat.

• O gamă largă de opțiuni de țesături sunt disponibile pentru produse, care pot fi selectate și comandate în diferite culori în funcție de preferință.

• Pernele decorative ale produselor pot fi comandate in culori diferite dupa preferinte, avand huse detasabile cu fermoar, pentru curatare chimica.

• Sunt disponibile diferite opțiuni de culoare pentru lemnul natural și părțile metalice ale produselor.

• Produsele care folosesc picioare înalte, facilitează instrumentele de curățare precum aspiratoarele, roboti, etc.

• Produsele cu lada de depozitare oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru bunurile dumneavoastră.

 

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

EP- Mimoza coltar

EP- Mimoza coltar

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

20 alte produse din aceeasi categorie