BM- Comfizone saltea

BM- Comfizone saltea

New product

  COMFIZONE SALTEA

Caracteristici:

1) Reunește diferite concepte de confort într-o singura saltea.

2) KNIT FABRIC: Tesătură tricotată- nanotehnologie cu fermoar. Totodata ajuta la usurarea transferului de aer pentru a diminua umiditatea.

3) Confortul mișcării : Pocket Spring System: Este o altă tehnologie care vă permite să vă mențineți somnul neîntrerupt în salteaua Comfizone. Acest sistem, care permite partenerilor să-și continue somnul fără a fi afectați de mișcările celuilalt, distribuie presiunea corpului în mod egal pe toata suprafata datorită plasării independente a arcurilor și, de asemenea, are grijă de sănătatea dvs., ajutând la menținerea formei coloanei vertebrale în poziția corectă.

4) Conceptele diferite de confort ale cuplurilor se întâlnesc în aceeași saltea! Tehnologia Bambi Comfizone este prima și singura din lume cu posibilitatea de a regla și modifica moliciunea - nivelul de duritate al saltelei ori de câte ori doriți! În plus, față de reunirea preferințelor personale de saltea într-un pat cu această tehnologie, sistemul Comfizone, dezvoltat special pentru cupluri cu structuri corporale diferite, le permite cuplurilor să-și regleze rigiditatea saltelei după cum doresc la nivel regional. În acest fel, un partener poate dormi pe o saltea moale, în timp ce celălalt poate dormi pe o saltea mai tare. 

5) Tehnologia Comfizone: Cu 27 de bare pe fiecare parte a saltelei, care pot fi plasate în 54 de canale în total. Cele 108 bare, permite cuplurilor să-și regleze preferințele de saltea după cum doresc, precum și să regleze moliciunea zonelor saltelei, gâtului, taliei și picioarelor la diferite grade de duritate. Barele de confort, pe care le puteți alege între diferite moduri delicate, cum ar fi duritatea, extra duritatea, moliciunea și extra moliciunea, sunt amplasate în compartimentul cu fermoar al saltelei, astfel încât să o puteți folosi cu ușurință în viața de zi cu zi și să vă permiteți sa reglati cu usurinta duritatea acesteia.

6) Inaltimea saltelei este de 32 cm (± 1 cm).

Dimensiuni si pret:

Saltea 140*190cm:        3.550 lei

Saltea 140*200cm:        3.680 lei

Saltea 150*200cm:        3.800 lei

Saltea 160*200cm:        3.950 lei

Saltea 180*200cm:        4.450 lei

Saltea 200*200cm:        5.100 lei

*Pret recomandat cu tva inclus

Pentru stocurile disponibile, transportul si montajul in Bucuresti si Ilfov este gratuit .Livrarea se poate efectua in 4 zile lucratoare.

Pentru transportul in alte localitati puteti suna la numerele de telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau scrieti  la adresa de e- mail office@ferremo.ro.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

BM- Comfizone saltea

BM- Comfizone saltea

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

27 alte produse din aceeasi categorie