BM- Latex Master saltea

BM- Latex Master saltea

New product

LATEX MASTER SALTEA

Caracteristici:

1) POCKET  SPRING  SYSTEM : Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile  sunt  impachetate  individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului.  Aceasta saltea este flexibila datorita  numarului mai mare de arcuri, a imachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei, in timpul somnului sunt  mai puţin afectaţi de miscarile celuilalt. Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta si ofera un somn  confortabil.

2) LATEX SUNGER: Un material uşor și de înaltă rezistență, fabricat din cauciuc. Structura sa perforată permite circulația aerului. Datorită structurii sale elastice speciale, suportă optim diferitele zone ale corpului. Astfel, susține menținerea formei coloanei vertebrale și oferă un somn sănătos și confortabil.

3) Latex Master saltea , care îmbină tehnologia de ultimă generație cu o muncă manuală atent executată, oferind o nouă estetică în privința somnului.Când cusăturile sunt executate manual cu mare grijă, iar partea superioara  este confecționata dintr-un material special din viscoză, se creează o textură delicată și confortabilă, care se potrivește perfect cu pielea, permițând astfel un somn ușor și odihnitor.

4) Utilizarea bumbacului natural în stratul de pat oferă un somn mai natural și o atingere mai moale atunci când vine în contact cu corpul. În plus, deoarece bumbacul are o capacitate superioară de absorbție a umidității, ajută la echilibrarea temperaturii corpului prin îndepărtarea căldurii din corp și încurajează o temperatură echilibrată.

5) Lateral, de o parte si de alta a saltelei, sunt atasate cate 2 manere pentru a facilita manipularea produsului.

Dimensiuni si pret:

Saltea 150*200cm:        5.500 lei

Saltea 160*200cm:        5.700 lei

Saltea 180*200cm:        6.300 lei

Saltea 200*200cm:        7.250 lei

*Pret recomandat cu tva inclus

Pentru stocurile disponibile, transportul si montajul in Bucuresti si Ilfov este gratuit .Livrarea se poate efectua in 4 zile lucratoare.

Pentru transportul in alte localitati puteti suna la numerele de telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau scrieti  la adresa de e- mail office@ferremo.ro.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

BM- Latex Master saltea

BM- Latex Master saltea

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

27 alte produse din aceeasi categorie