KN- Bria Line saltea

KN- Bria Line saltea

New product

BRIA LINE SALTEA

Confortul viitorului

Salteaua Bria Line, produsă din țesătură ecologică reciclată pentru durabilitate și protejarea naturii, este cea mai confortabilă modalitate de a proteja natura și resursele. Adăugând o estetică modernă designului, baza și tăblia cu model geometric creează un efect elegant, stilat și energic în dormitoare. Oferă un somn moale și confortabil cu noile sale tehnologii

Specificatii tehnice

  • Oferă suport maxim coloanei vertebrale: Se adaptează la toate tipurile de poziții de dormit cu noua generație de design cu arcuri buzunar cu 7 zone dezvoltat de Konfor. Oferă confort personalizat în timpul somnului, susține poziția ideală a corpului și creează un mediu de somn de calitate. Minimizează expunerea soților la mișcările de întoarcere.

  • Tesatura Tricotata: Ajută la creșterea confortului de somn. Cu structura permeabilă la aer a țesăturii, relaxează bătăile inimii și echilibrează umiditatea.

  • Tehnologia de reciclare verde: Salteaua Bria Line, care folosește puterea reciclării pentru durabilitate, utilizarea eficientă a resurselor și protecția naturii, este produsă din fire obținute din reciclare. 

  •  Inaltimea saltelei este de 33 cm (± 1 cm).

Dimensiuni si preturi

Saltea 160*200cm:        1.900 lei

Saltea 180*200cm:        2.100 lei

Saltea 200*200cm:        2.350 lei

*Pret recomandat cu tva inclus

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

KN- Bria Line saltea

KN- Bria Line saltea

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

30 alte produse din aceeasi categorie