KN- Pure Active saltea

KN- Pure Active saltea

New product

PURE ACTIVE SALTEA

Cu liniile sale moderne, vei observa imediat urma schimbării și o vei reflecta în stilul tău. Arcurile de buzunar, care sunt întărite în rezistență și produse prin integrarea celei mai recente tehnologii Konfor cu tratamente termice speciale, vă vor permite să vedeți acest vis toată noaptea

Specificatii tehnice

  •  Tehnologia țesăturii igienizate: Ajută la prevenirea eficientă a dezvoltării și creșterii bacteriilor și ciupercilor prin asigurarea protecției igienice. Moliciunea perfectă oferită de materialul tricotat este suficient de eficientă pentru a scurta timpul necesar pentru a adormi. Datorită mișcării de echilibru oferită de Tehnologia 5-Zone Pocket Spring, acesta ia forma corpului tău și îți permite să experimentezi un confort suplimentar îndeaproape. Pregătește-te pentru o călătorie de vis deasupra norilor datorită stratului Hyper Soft. 
  •  Un somn moale: Tesatura tricotata, care are o structura naturala si usoara, creeaza o senzatie de moliciune maxima in timpul somnului.
  •  Suport corect al coloanei vertebrale: Oferă un sprijin adecvat coloanei vertebrale cu sistemul său de arcuri CSS tratat termic și cu rezistență sporită și își menține forma timp de mulți ani.
  •  Inaltimea saltelei este de 24 cm (± 1 cm).

Dimensiuni si preturi

Saltea 90*190cm:         

Saltea 100*200cm:        

Saltea 120*200cm:       

Saltea 140*200cm:      

Saltea 160*200cm:    

*Pret recomandat cu tva inclus

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

KN- Pure Active saltea

KN- Pure Active saltea

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

29 alte produse din aceeasi categorie