KN- Quinny saltea

KN- Quinny saltea

New product

QUINNY SALTEA

Un somn deasupra norilor

Te vei simți special cu senzația perfectă de confort oferită de Quinny cu stratul său de confort pene. Arcurile ambalate individual se deplasează independent unul de celălalt, performanța arcurilor și suportul pe care îl oferă nu sunt afectate de arcul de lângă ele și împiedică partenerii să fie deranjați de ciclurile de somn ale celuilalt. În timp ce materialul tricotat al saltelei Quinny aduce un aspect elegant dormitorului tău, îți permite să te trezești odihnit datorită tehnologiei sale Active Support

Specificatii tehnice

  • Suport corect, confort perfect: Sistem special de arcuri cu design inovator și geometrie diferită care se simte moale pe corp. Oferă o experiență de somn personalizată, oferind suport diferit diferitelor tipuri de corp. Arcurile produse prin tratament termic au durabilitate și rezistență ridicată pentru mulți ani.

  • Somn de lumină: Stratul special de confort, care vă permite să aveți un somn neîntrerupt prin îmbunătățirea calității somnului datorită moliciunii și confortului penelor de păsări, este special conceput pentru un somn de calitate și dimineți proaspete.

  • Secretul unui corp odihnit: Tehnologia Active Support permite circulația aerului între arcuri pentru un mediu de dormit răcoros. Îți ajută mușchii să se relaxeze în timpul somnului, astfel încât să poți începe ziua în formă și odihnit.

  • Utilizabila pe ambele parti.
  •  Inaltimea saltelei este de 31 cm (± 1 cm).

Dimensiuni si preturi

Saltea 100*200cm:        1.550 lei

Saltea 150*200cm:        1.850 lei

Saltea 160*200cm:        1.980 lei

Saltea 180*200cm:        2.280 lei

*Pret recomandat cu tva inclus

Nu ezitați să ne contactați atât pentru modelele și culorile disponibile cât și pentru cele mai apropiate magazine din orașul dumneavoastră la telefon: 021/352.00.10; 0751.229.405; 0751.229.408 sau e-mail: office@ferremo.ro

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

KN- Quinny saltea

KN- Quinny saltea

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

30 alte produse din aceeasi categorie